Nieuws

BSA - The Software Alliance

Recent ontvingen een aantal bedrijven één of meerdere brieven van "BSA | The Software Alliance": hierin wordt gemeld dat het bedrijf in kwestie behoort tot een risicogroep met betrekking tot niet-legale software.  Het bedrijf wordt gevraagd informatie te geven over hun softwarelicenties.

Verder lezen

Upgrade naar Windows 10 - update

Microsoft voert sinds kort meer en meer de druk op om up te graden naar Windows 10.  Kort na de release van Windows 10 (zie ons eerder nieuwsitem op deze pagina's) was ons advies om die update nog even uit te stellen.

Verder lezen

Opgepast voor Cryptolocker-virus

Sinds een tijd circuleren er mails waarvan de bijlage het zeer gevaarlijke "cryptolocker-virus" bevat.  De mails lijken afkomstig van min of meer officiële instanties (incassobureaus, politie, telecom-bedrijven, ... ) en proberen je nieuwsgierigheid op te wekken door te verwijzen naar een onbetaalde faktuur, boete, ... .

Verder lezen

Foutieve update van Microsoft zorgt voor problemen in Outlook 2010

Door een fout in een update die Microsoft gisteren de wereld instuurde is het mogelijk dat je Outlook (versie 2010) steeds in veilige mode opstart.  Hierdoor zijn een aantal functies niet meer beschikbaar (handtekening toevoegen, zoekfunctie, ... ), en ziet het programma er ook wat anders uit.

Indien je PC gisteren of vandaag updates geïnstalleerd heeft (wat automatisch kan gebeuren) dan is de kans groot dat je dit probleem hebt.

Wij hebben de bewuste update geïdentificeerd, en kunnen deze verwijderen - contacteer ons hiervoor best even.

 

Verder lezen

Nieuwe website online

Het heeft wat langer geduurd dan voorzien, maar sinds begin oktober is onze nieuwe website online.  De focus ligt nu meer op de B2B-activiteiten van ons bedrijf.  Met dank aan dataweb voor de ontwikkeling en het grafisch ontwerp.

 

Verder lezen

Venice 10 gereleased

Unit4 heeft versie 10.00a uitgebracht van Venice boekhouding / facturatie&stock.  Als gebruiker met een updatecontract kan u de nieuwste versie downloaden vanop de startpagina.

De nieuwste versie van "Venice facturatie lite" heeft als nummer 6.30.  Indien u nog een oudere versie hebt, adviseren wij u ons te contacteren zodat wij u een voorstel kunnen bezorgen voor een upgrade naar deze laatste versie.

Verder lezen

Windows 10: to do or not to do ?

Microsoft heeft recent Windows 10 gelanceerd.  Dit wordt aan gebruikers met een Windows 7 of Windows 8 gratis aangeboden onder de vorm van een upgrade.  Mogelijk heb je al dergelijke melding ontvangen en heb je een wit “vlaggetje” onderaan in je taakbalk staan.  Door je upgrade te registreren krijg je de mogelijkheid om gedurende de komende maanden je PC up te graden naar Windows 10.

Windows 10 is volgens meerdere bronnen een degelijk besturingssysteem, en de verleiding is misschien groot om de stap te zetten. 

Verder lezen